Pàgines

CA'N MIQUEL, ANTIC FORN DE PORRERES

La Pastisseria CA'N MIQUEL, ANTIC FORN DE PORRERES té els seus inicis l'any 1981, quan el llavors jove pastisser Miquel Segura, va decidir muntar la seva pròpia pastisseria, després d'haver-se iniciat i format en l'ofici treballant en algunes de les millors pastisseries de l'època i havent assistit a diversos cursos de perfeccionament. Va llogar un antic forn a Porreres, el seu poble natal, on a partir d'aquest moment començaria a treballar d'una manera totalment artesana, posant en pràctica tot el que havia après fins llavors, sense que això li impedís seguir innovant i evolucionant ja que estava plenament convençut que havia triat un dels oficis, per no dir el que més, més dolç i gratificant de tots.
El 1991, després de deu anys al capdavant de la pastisseria a Porreres, va decidir donar el gran salt i aventurar-se a la ciutat de Palma de Mallorca, obrint una de les pastisseries de referència per a tots els amants de la qualitat i del bon paladar, situada al Carrer GENERAL RIERA, 36. En el seu afany d'innovar i poder oferir diferents serveis al públic la pastisseria va sofrir un canvi de Look el 2007 convertint-se també en Cafeteria. Pel que s'obre la possibilitat que el públic pugui degustar en la mateixa pastisseria les seves exquisiteces acompanyades d'un bon cafè, refresc o la seva famosa xocolata a la pedra ben calenteta per a les tardes de fred hivernenques.
CA'N MIQUEL AFdP ofereig qualitat i servei i treballem amb productes 100 % naturals avalats amb els nostres registres sanitaris i complint en tot moment amb les normatives d'higiene i seguretat.
A CA'N MIQUEL AdF podrà trobar la pastisseria més tradicional amb productes, dolços o salats com per exemple les seves exquisides ensaïmades, coques de patata, cambres, *gató d'ametlla, rubiols, esment especial tenen els seus croassans (que són d'escàndol), i els seus "cremadillos" de crema pastissera, empanades, cocarroïs de pasta llisa o dolça, quiches de porros, coques de verdura, i una infinitat de productes autòctons que els recordaran la riquesa de la nostra respostería des de temps immemorials.
Però perquè vostè pugui continuar tenint una visió dolça de la vida no es privi de cap dels nostres altres productes que estan en constant innovació, noves receptes etc, que bé segur els delectaran. Provi el nostre famós PASTÍS SACHER , simplement una exquisitessa. També els nostres mousses i semifreds d'ametlla, avellana, xocolates, llimona, el famós "CARDINALE"que s'ha convertit en objecte de desig de la nostra clientela més selecta.
Entre tota la selecció de productes que els oferim esment especial tenen aquells que són de temporada i que en moltes ocasions coincideixen amb les celebracions festives més típiques de la illa :
Comencem l'any amb el famós ROSCÓN de REYES de diferents grandàries encara que tots amb sorpresa pels més petits de la casa. També no hem deixat de fer les "GRAIXONERES de SOPES", tradició que ja s'ha anat perdent en molts llocs de la geografia mallorquina.
Després de les festivitats nadalenques donen començament les festes de Sant Antoni i *Sant Sebastià i llavors CA’N MIQUEL AdF PORRERES perd el sentit amb les seves famoses "ESPINEGADES" d'anguila, de llom amb col i de "mussola"
Per a Carnestoltes CA’N MIQUEL té un pacte amb don carnal i ofereix als seus clients les pecaminosas "*ENSAÏMADES DE *TALLADES".
Com mana la tradició després toca pacte amb donya Quaresma i CA’N MIQUEL elabora les seves EMPANADES de BE de pasta llisa o dolça. Sense oblidar la cara més amable de la festivitat, els MICOS de xocolata ,veritables obres d'art.
Per a la nit més curta de l'any elaborem les nostres COQUES de SANT JOAN un pecat inconfesable del paladar.
I per a pecat inconfesable encara sota tortura són els nostres BUNYOLS fregits (incomparables) durant tot el mes d'octubre, així com també de vent, farciments de crema, nata o tòfona. Si algú vol anar al cel haurà d'esperar a provar els nostres bunyols ja que Sant Pere es a CA’N MIQUEL de vacances.
Per a la festivitat de Tots els Sants podran degustar els nostres "PANELLETS" de diferents sabors i formes i també ROSARIS de caramels, xocolates...per als més petits de la casa.
Per NADAL CA’N MIQUEL AdF de PORRERES es vesteig de gala i presenta al públic els seus famosos "TORRONS" que com cada any podrà trobar en la nostra pastisseria o en el nostre estant de BALEART a principis de desembre. Torrons totalment artesanals i 100% amb productes naturals. Com cada any presentem una o dues novetats en els nostres torrons.
Entre altres serveis oferim també BUFFETS per a celebracions a domicili
Pastissos de noces, comunió, ... , decoracions diverses, …, sempre per satisfer al màxim als clients que desitgin alguna cosa original i de la millor qualitat per als seus convidats.

Informació de contacte

Telèfon: 971206414
Adreça: c/ General Riera 36 bjs
07003 Palma, Spain

PIME Serveis