Pàgines

Más tecnología, mejores beneficios

Més Informació...

CA'N MIQUEL, ANTIC FORN DE PORRERES

La Pastisseria CA'N MIQUEL, ANTIC FORN DE PORRERES té els seus inicis l'any 1981, quan el llavors jove pastisser Miquel Segura, va decidir muntar la seva pròpia pastisseria, després d'haver-se iniciat i format en l'ofici treballant en algunes de les millors pastisseries de l'època i havent assistit a diversos cursos de perfeccionament. Va llogar un antic forn a Porreres, el seu poble natal, on a partir d'aquest moment començaria a treballar d'una manera totalment artesana, posant en pràctica tot el que havia après fins llavors, sense que això li impedís seguir innovant i evolucionant ja que estava plenament convençut que havia triat un dels oficis, per no dir el que més, més dolç i gratificant de tots.
El 1991, després de deu anys al capdavant de la pastisseria a Porreres, va decidir donar el gran salt i aventurar-se a la ciutat de Palma de Mallorca, obrint una de les pastisseries de referència per a tots els amants de la qualitat i del bon paladar, situada al Carrer GENERAL RIERA, 36. En el seu afany d'innovar i poder oferir diferents serveis al públic la pastisseria va sofrir un canvi de Look el 2007 convertint-se també en Cafeteria. Pel que s'obre la possibilitat que el públic pugui degustar en la mateixa pastisseria les seves exquisiteces acompanyades d'un bon cafè, refresc o la seva famosa xocolata a la pedra ben calenteta per a les tardes de fred hivernenques.
CA'N MIQUEL AFdP ofereig qualitat i servei i treballem amb productes 100 % naturals avalats amb els nostres registres sanitaris i complint en tot moment amb les normatives d'higiene i seguretat.
A CA'N MIQUEL AdF podrà trobar la pastisseria més tradicional amb productes, dolços o salats com per exemple les seves exquisides ensaïmades, coques de patata, cambres, *gató d'ametlla, rubiols, esment especial tenen els seus croassans (que són d'escàndol), i els seus "cremadillos" de crema pastissera, empanades, cocarroïs de pasta llisa o dolça, quiches de porros, coques de verdura, i una infinitat de productes autòctons que els recordaran la riquesa de la nostra respostería des de temps immemorials.
Però perquè vostè pugui continuar tenint una visió dolça de la vida no es privi de cap dels nostres altres productes que estan en constant innovació, noves receptes etc, que bé segur els delectaran. Provi el nostre famós PASTÍS SACHER , simplement una exquisitessa. També els nostres mousses i semifreds d'ametlla, avellana, xocolates, llimona, el famós "CARDINALE"que s'ha convertit en objecte de desig de la nostra clientela més selecta.
Entre tota la selecció de productes que els oferim esment especial tenen aquells que són de temporada i que en moltes ocasions coincideixen amb les celebracions festives més típiques de la illa :
Comencem l'any amb el famós ROSCÓN de REYES de diferents grandàries encara que tots amb sorpresa pels més petits de la casa. També no hem deixat de fer les "GRAIXONERES de SOPES", tradició que ja s'ha anat perdent en molts llocs de la geografia mallorquina.
Després de les festivitats nadalenques donen començament les festes de Sant Antoni i *Sant Sebastià i llavors CA’N MIQUEL AdF PORRERES perd el sentit amb les seves famoses "ESPINEGADES" d'anguila, de llom amb col i de "mussola"
Per a Carnestoltes CA’N MIQUEL té un pacte amb don carnal i ofereix als seus clients les pecaminosas "*ENSAÏMADES DE *TALLADES".
Com mana la tradició després toca pacte amb donya Quaresma i CA’N MIQUEL elabora les seves EMPANADES de BE de pasta llisa o dolça. Sense oblidar la cara més amable de la festivitat, els MICOS de xocolata ,veritables obres d'art.
Per a la nit més curta de l'any elaborem les nostres COQUES de SANT JOAN un pecat inconfesable del paladar.
I per a pecat inconfesable encara sota tortura són els nostres BUNYOLS fregits (incomparables) durant tot el mes d'octubre, així com també de vent, farciments de crema, nata o tòfona. Si algú vol anar al cel haurà d'esperar a provar els nostres bunyols ja que Sant Pere es a CA’N MIQUEL de vacances.
Per a la festivitat de Tots els Sants podran degustar els nostres "PANELLETS" de diferents sabors i formes i també ROSARIS de caramels, xocolates...per als més petits de la casa.
Per NADAL CA’N MIQUEL AdF de PORRERES es vesteig de gala i presenta al públic els seus famosos "TORRONS" que com cada any podrà trobar en la nostra pastisseria o en el nostre estant de BALEART a principis de desembre. Torrons totalment artesanals i 100% amb productes naturals. Com cada any presentem una o dues novetats en els nostres torrons.
Entre altres serveis oferim també BUFFETS per a celebracions a domicili
Pastissos de noces, comunió, ... , decoracions diverses, …, sempre per satisfer al màxim als clients que desitgin alguna cosa original i de la millor qualitat per als seus convidats.

Informació de contacte

Telèfon: 971206414
Adreça: c/ General Riera 36 bjs
07003 Palma, Spain
Més Informació...

Gastronomia murera

Segons el pastisser Joan Segura Miró, la cuina murera es, bàsicament, la cuina mallorquina pagesa o tradicional,opulent en ocasions,senzilla en altres.Muro ha mirat més sempre cap a l'interior que cap el mar-els únics pescadors,sovint han estat els de les anguiles i peixos de l'Albufera-,així podem considerar-la més cuina d'interior que no de costa.El món gastronòmic murer com qualsevol altre treu el millor d'ell mateix en dades concretes i amb productes del moment.Aixi la cuina de tardor-hivern és la cuina del porc.Les matances són fites marcades i característiques.Les sopes de matances,els escaldums de pollastre amb pilotes i la sobrassada novella fregida amb mel són plats que duen records al cervell i gust al paladar.De la cuina de caça d'aquest temps destaquen:els tords amb col,l'arròs brut ric i gustos com a cap altre lloc,a mes del conill amb ceba o torrat.Per nadal i Cap d'Any,rostit de porcella acompanyats,cosa rara,de panades de carn de be o de porc.Per Sant Antoni de gener,coques amb verdura hivernenques i peix,panades de mussola, espinagada d'anguila i porquim torrat.Els darrers dies de Carnaval són un avís que arriba la Quaresma,i la cuina es torna més greixosa,amb un intent d'acaparar aliment per front les privacions i dejuni quaresmals.Podem gaudir d'una sèrie de plats tipics:greixonera del Dijous Llarder o dels "Darrers Dies", coques bambes amb tallades de sobrassada i codonyat,com també ensaïmades amb tallades de sobrassada i carabassat.La primavera ens du l'alegria de les primeres verdures tendres,truites amb espàrrecs,bajocada de faves tendres,els primers pèsols amb arròs o conill...,per acabar amb el frit de freixura de be,més conegut per "frit de Pasqua".La gran festa de Pasqua es presenta amb les panades de carn de be,de porc o de conill,amb pèsols o sense;per acabar amb els rubiols de brossat,cabell d'àngel,moniato, ... La cuina d'estiu,com és natural, es menys carregada, les verdures, pebres, tomàtigues, albergínies, ceba i oli d'oliva en són els ingredients principals.
El trempó, els pebres torrats menjats sols o damunt coca i acompanyats sovint de tallades de llom o d'albergínia fregida,amb raïm,es un menjar molt popular. No podem oblidar la fritada de tots aquests elements, que,juntament amb d'altres, a més de la patata, constitueixen un dels plats de temporada mes saborosos: el tumbet, que es menja sol o acompanyat de carn de porc o de be, o també de peixos com alatxa, llampuga o serviola.


Amb les primeres brusques d'estiu, arriben també els primers caragols - plat molt apreciat-, bullits amb herbes i pebres coents, acompanyats de carn i mullats dins allioli, tenen un gran predicament popular. La rebosteria gaudeix de tot un rosari de pastes típiques - tant dolces com salades- per a dies assenyalats. Aixi, destaquen els bunyols de patata o de vent per les Verges, Tot Sants i fira de tardor; panellets i rosaris per la festivitat de Tot Sants; coques de torro i torrons variats, juntament amb el tambor d'ametla, per Nadal i Cap d'Any. Pasqua de Resurrecció, juntament amb les panades dolces i salades, ens du rubiols i crespells..., i Sant Jaume posa dins el calendari les seves coques bambes rodones, que amb els quartos, gatons i ensaïmades llises, son les pastes més apreciades a l'estiu, per acompanyar el típic gelat d'ametla o aigua amb neu.
Capítol a part, perquè es el dolç més típic de Mallorca i dels murers, és l'ensaïmada, que acompanya invariablement, tant a l'hivern com a l'estiu, totes les festes populars i celebracions casolanes: llises o farcides d'ametla, crema cremada, nata, confitura de cabell d'àngel..., per menjar-les totes soles o bé per acompanyar xocolates a l'hivern o gelats a l'estiu.
Més Informació...

Consell Regulador de la IGP Ensaïmada de Mallorca

C. de Cuba, 2-baixos - 07006 - Palma
Tel. 971 272 686
Fax: 971 250 447

» mjriqueroensaimadademallorca@gmail.com
Més Informació...

Marroig (Can Panxeta)

Marroig (Can Panxeta). Forn de pa i pastisseria.

El negoci familiar es va iniciar amb Francesc Marroig i Ferrer (de malnom Panxeta), l'any 1852. En aquell temps estava situat a un centenar de metres de la localització actual, al bell mig del poble, vora un dels ponts que unien les dues parts de Sóller, l'alta (Vila d'Ençà) i la baixa (Vila d'Enllà). Per aixó va rebre el nom de Forn des Pont.
Allà va continuar amb els seus fill, Antoni Marroig i Alcover, i net, Francesc Marroig i Oliver, que va traslladar el negoci a la cantonada del Carrer de sa Mar. Allà hi romangué fins a la seva jubilació, en que va passar a la llar familiar (per via materna) de Can Poma, al Carrer del Vicari Pastor 3, conegut popularment com a Carrer de la Rosa, on encara segueix obert, ocupant bona part de la planta baixa de la casa, dedicat a l'elaboració artesanal de pa, rebosteria i pastisseria.

L'empresa està inscrita en el Registre d'Artesans de Sóller, i és membre del Consell Regulador Indicació Geogràfica Protegida "Ensaïmada de Mallorca".

3A, carrer del vicari Pastor (carrer de La Rosa) - 07100 Sóller, Mallorca
Més Informació...

PIME Serveis